Eco-line varkensdrinknippels

Eco-line varkensdrinknippels

De ECO-line varkensdrinknippels danken hun naam aan de ECO automatische doorlaat die gemonteerd is op deze drinknippels. ECO doorlaten zorgen voor de gewenste optimale- en constante waterafgifte van de eerste tot en met de laatste drinknippel in de gehele stal, onafhankelijk van de waterdruk.

Naast deze lijn heeft Impex nog 3 andere lijnen met varkensdrinknippels. Hiermee kan Impex aan de brede vraag naar varkensnippels voldoen. 

High-line
De High-line is de toplijn van Impex. Deze lijn heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod. De drinknippels worden vervaardigd uit RVS en/of messing. De fabricage en assemblage van deze lijn vindt geheel plaats in onze Impex fabriek in Duitsland.
Combi-line
De Combi-line bestaat uit een breed assortiment varkensnippels vervaardigd uit RVS, met hoogwaardig binnenwerk en geassembleerd en gecontroleerd in onze Impex fabriek in Duitsland.
Basic-line
De Basic-line bestaat uit een basis assortiment varkensnippels vervaardigd uit RVS. De keuze voor deze selectie heeft Impex gebaseerd aan de hand van de meest gebruikte varkensnippels tegen een zeer scherpe prijs.