Nieuws

Impex besluit om deelnames aan beurzen in 2020 te annuleren

18 mei 2020

 

Helaas is het coronavirus (COVID-19) nog steeds wereldwijd actief en op dit moment kan niemand de toekomstige ontwikkeling van het virus betrouwbaar voorspellen. Deze onzekerheid heeft ons daarom dan ook doen besluiten om alle resterende beursdeelnames wereldwijd in 2020 te annuleren.

 

Prioriteit voor gezondheid en veiligheid

Voor ons is de uitwisseling van informatie en het persoonlijk contact op beurzen erg belangrijk. Maar we willen geen enkel risico nemen als het gaat om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en andere zakenpartners. Door niet deel te nemen aan en te reizen naar de beurzen, denken we dat we een bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van het risico op verdere besmetting van het virus. Gezondheid en veiligheid hebben hierin prioriteit en daarom vinden wij deze stap helaas noodzakelijk.

 

We houden contact

Wanneer de situatie rond het coronavirus fundamenteel verandert, zullen we dit in onze verdere besluitvormingen meenemen. Tot die tijd zullen we gebruik maken van andere bronnen, voornamelijk digitale media en presentaties, om onze klanten en zakenpartners te blijven informeren over onze nieuwe ontwikkelingen.