Nieuws

Impex nieuwsbrief februari | VIV Asia | IPPE | Nieuwbouw Impex fabriek | Beursagenda 2017

21 februari 2017

VIV Asia

Van 15 tot 17 maart vindt in het Bangkok International Trade & Exhibition Centre de VIV Asia 2017 plaats. Dit gerenommeerde evenement is dé beurs als het gaat om Feed to Food in Azië.  Met bijna 900 standhouders biedt VIV Asia een unieke selectie wereldwijde en regionale marktleiders als ook nationale Aziatische spelers met groeiende belangen. Professionals actief in de productie van varkensvlees, pluimveevlees, eieren, vis en zuivel hebben zo allemaal ruim voldoende redenen om deze beurs te bezoeken.

Impex Barneveld zal op deze beurs wederom aanwezig zijn. Tijdens de beurs laten we onder andere de I-Flush; Hygiëne totaaloplossing zien. Dit automatische spoelsysteem maakt het eenvoudiger om pluimvee te allen tijde te voorzien van schoon en fris drinkwater, dankzij verkregen informatie van sensoren van binnenin de drinklijn en vooraf ingestelde programma's.

Verder zullen we op VIV Asia ons brede assortiment van pluimvee drinklijnen en drinknippels laten zien. We kijken er naar uit in contact te komen met de pluimvee- en varkens professionals uit de regio en hopen u daar te zien!

U kunt Impex vinden op stand H099.2631. 

IPPE 2017

Van 31 januari tot 2 februari vond de IPPE plaats in Atlanta, USA. Deze drukbezochte beurs had bezoekers vanuit voornamelijk Noord- en Zuid Amerika.  Er zijn ook dit jaar weer veel waardevolle contacten gelegd en ook zijn er veel gesprekken gevoerd met zowel bestaande als potentiële relaties uit de sector. Het Impex team wil dan ook iedereen bedanken die de stand heeft bezocht, dankzij hen is de show zeer succesvol geweest. 

Nieuwbouw Impex fabriek

De derde fase van de nieuwbouw van de Impex fabriek in Duitsland loopt inmiddels op zijn einde. De logistieke hal is bijna klaar voor gebruik en daarmee is de fabriek zo goed als klaar. De afgelopen jaren is de productiehal gebouwd, zijn de kantoren vernieuwd en is het test- en researchcenter gerealiseerd. Nu ook de logistieke hal bijna klaar is, zijn er meer mogelijkheden om de productie op te schalen en daarmee is Impex nog beter voorbereid op de toekomst.  

Zodra de nieuwbouw helemaal is afgerond laten we u dat natuurlijk graag weten en zullen we u het eindresultaat laten zien. Dus houd onze website en social media in de gaten!

Beursagenda 2017

Voor 2017 staan er verschillende beurzen op het programma. Naast VIV Asia in maart, zullen we van 23 tot en met 25 mei aanwezig zijn op de VIV Moscow. Hier kunt u ons vinden op de stand van PEJA 28.D1. Van 26 tot en met 29 september zal Impex Gainesville aanwezig zijn op de Congreso Latinoamericano de Avicultura in Guadalajara, Mexico.

Verder zullen onze dealers aanwezig zijn bij onder andere Livestock Phillipines, van 24 tot en met 29 mei in Pasay city, Filipijnen en op SIAVS, van 29 tot en met 31 augustus in São Paolo, Brazilië. Ook zijn onze dealers aanwezig bij Ildex Indonesia van 18 tot en met 20 oktober in Jakarta Indonesië en op de Poultry India, van 22 tot en met 24 november in Hyderabad India.
Wij kijken er naar uit u daar te ontmoeten!

Kijkt u voor de actuele beurs agenda op onze website www.impex.nl