Nieuws

Nieuwsbrief april | Nieuwe Commercieel Manager | Aankomende events | Terugblik afgelopen maanden

17 april 2018

De lente is begonnen en inmiddels zitten we alweer in het tweede kwartaal van 2018. Tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief stellen wij onze nieuwe Commercieel Manager aan u voor, nemen we u mee in de aanloop naar de aankomende events en blikken we terug op de afgelopen maanden. 

Nieuwe Commercieel Manager 

Impex groeit en als gevolg hiervan zijn wij verheugd onze nieuwe Commercieel Manager Danny Kracht aan u voor te stellen. Per 1 maart jl. is hij onderdeel van het Impex team. Danny, opgegroeid op een pluimveehouderij met moederdieren, heeft vele jaren ervaring en kennis opgedaan in diverse functies in de (internationale) verkoop. Bij Impex zal hij verantwoordelijk zijn voor het sales team en zal hij veel naar onze klanten reizen en internationale beurzen bezoeken. Hij kijkt er naar uit om u binnenkort te ontmoeten! U kunt hem onder andere ontmoeten bij de CAHE show en uiteraard op VIV Europe.

VIV Europe

Nog een kleine twee maanden en dan is het tijd voor VIV Europe. Deze grootse poultry en livestock beurs in de Jaarbeurs in Utrecht is een 4-jaarlijks terugkerend evenement waarbij leveranciers, producenten en vele andere poultry professionals vanuit de hele wereld samenkomen om innovaties en kennis te delen. De beurs vindt plaats van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 juni 2018. 

Het thema deze editie is ‘Sharing Data = Better Poultry’; hoe bereik je een nieuw level van het produceren van pluimvee waar men trots op kan zijn. Idee hierachter is dat met de nieuwe technologieën het nog eenvoudiger is om productie te verbeteren en het delen van kennis hierin voorop staat.  Iets waarbij we bij Impex natuurlijk ook al lange tijd mee bezig zijn.

Impex zal een bijzondere beleving tijdens de VIV Europe beurs presenteren. We kunnen nu alvast onthullen dat deze nog niet eerder vertoonde beleving te maken heeft met kennis, innovativiteit en service, de drie pijlers die bij Impex voorop staan. Om de klant optimaal tot dienst te kunnen zijn, is het belangrijk die kennis en innovativiteit te delen. En dat is precies wat we bij VIV Europe zullen doen. We nodigen u dan ook van harte uit om onze stand te komen bezoeken en te zien hoe wij u willen betrekken bij Impex. U kunt ons vinden in hal 11, stand B060. Zien we u daar? Klik hier om u te registreren. 

CAHE 2018

Van 18 tot 20 mei 2018 vindt de China International Animal Husbandry Expo (CAHE) plaats in het Chongqing International Expo Center in Chonqing China. Deze livestock show is een van de grootste in Azië en wordt gezien als de perfecte gelegenheid om in contact te komen met de Chinese pluimveehouders. De beurs vindt elk jaar plaats en trekt gemiddeld zo’n 175.000 bezoekers per editie. Er zijn meer dan 200 standhouders uit zo’n 35 landen en regio’s. Ook zijn er verschillende nationale paviljoens zoals het Denemarken Paviljoen, UK Paviljoen en het US Paviljoen. Uiteraard is er ook een Holland Paviljoen waar wij als Impex zullen staan.
Benieuwd? Bezoek ons dan in hal 5 op stand C02. We zien u hopelijk daar!  Klik hier om u te registeren.

 

Terugblik afgelopen maanden

Winactie met Prosu Media.
Al sinds enige jaren werkt Impex samen met Prosu Media Producties, bekend van onder andere de bladen PluimveeActueel en VarkensActueel Net als vorig jaar hebben wij dit jaar samen met hen een winactie uitgeschreven voor zowel de varkenshouders als voor de pluimveehouders. Tijdens de LIV beurs in Venray konden de bezoekers een bon inleveren waarmee ze kans maakten op één van de 30 Porkyplay pakketten of één van de drie I-Flush pakketten. Uit de vele inzendingen zijn inmiddels de winnaars geloot en deze zullen in de komende weken de pakketten ontvangen.

Bezoek Aeres Training Centre
Vrijdag 9 februari jl. werd Impex Barneveld weer bezocht door studenten van het Aeres Training Centre uit Barneveld. De studenten, voornamelijk afkomstig uit Afrika, kregen uitleg over de werking van ons drinksysteem en een uitgebreide rondleiding door het bedrijf. 

Ildex Vietnam Exhibition
Van 13 tot 16 maart vond in Vietnam de Ildex Vietnam Exhibition plaats. Dit driedaagse evenement trok erg veel bezoekers. Impex was hier samen met haar dealers aanwezig en kan terugkijken op een zeer geslaagde beurs!

AgroFood Exhibition
Van 27 tot en met 29 maart vond de AgroFood Exhibition in Lagos Nigeria plaats. Onze nieuwe Commercieel Manager Danny was hier namens Impex aanwezig op het Holland Paviljoen.