Nieuws

Nieuwsbrief | Eurotier 2016 | Derde fase nieuwbouw | Innovaties

28 september 2016

Bezoek ons op Eurotier!

Terugkijken en een vooruitblik!

De afgelopen maanden zijn er voor Impex een aantal interessante en vooral succesvolle beurzen geweest. Een van die beurzen is de VIV China welke begin september werd gehouden in Beijing China. Tijdens deze beurs hebben we de mogelijkheid gehad om de professionals uit de Chinese pluimvee sector te ontmoeten. We hebben interessante ontmoetingen gehad met veel van onze bestaande en ook potentiële nieuwe klanten. We kunnen dan ook terugkijken op een zeer geslaagde beurs.

Van 15 tot 18 November zal Impex deelnemen aan Eurotier. Deze show wordt gehouden in de Hannover Messe in Hannover. Op onze Impex stand zullen wij u onze producten en nieuwe technologieën laten zien. Verder vindt tijdens Eurotier ook de officiële beursintroductie plaats van onze nieuwste innovatie op het gebied van hygiëne in pluimvee drinksystemen. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over deze ontwikkelingen.

U kunt ons vinden in hal 3, stand C55! We hopen u te zien op Eurotier!
 

 

Nieuwe General Sales Manager  

Impex groeit en als gevolg hiervan zijn wij verheugd onze nieuwe General Sales Manager Dhr. Joppe Schouten aan u voor te stellen. Per 1 september is hij onderdeel van het Impex team. Joppe heeft vele jaren ervaring en kennis opgedaan in diverse functies in de internationale verkoop. Bij Impex zal hij verantwoordelijk zijn voor het sales team en zal hij veel naar onze klanten reizen en internationale beurzen bezoeken. Hij kijkt er naar uit om u binnenkort te ontmoeten!

Start van fase drie!

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u geïnformeerd  over de tweede fase van de bouw van onze productielocatie in Duitsland. Deze tweede fase is inmiddels afgerond en de kantoren en het test- en researchcenter zijn inmiddels klaar en operationeel. Dit betekent dat we verder kunnen met de derde en laatste fase van de bouw, het logistieke centrum.

Op ons hoofdkantoor in Barneveld zijn vorig jaar de kantoren gemoderniseerd. Impex blijft groeien en heeft daarmee behoefte aan een groter magazijn in Barneveld. In de komende maanden wordt dan ook het magazijn uitgebreid en komen er nieuwe laaddocks.

Met deze uitbreidingen streven wij naar een continuele verbetering van onze service en efficiency voor onze klanten. 

Innovatie!

Zoals boven al een tipje van de sluier is opgelicht, zal Impex tijdens Eurotier een nieuwe innovatie introduceren. Impex heeft een totaaloplossing ontwikkeld dat zorgt voor het best mogelijke drinkwater voor het pluimvee en tegelijkertijd wordt tijd en daarmee geld bespaart voor de pluimveehouder. Nieuwsgierig? Houd onze website en social media in de gaten. Hierop zullen we de komende tijd informatie kenbaar maken!