Nieuws

Nieuwsbrief Juli | Zomerperiode | Dosatron | Varkensnippels | Watermeters en reduceerventielen

05 juli 2017

Zomerperiode: 

Zoals u van ons gewend bent is Impex Barneveld de gehele zomerperiode geopend. Graag verlenen wij u onze service en ondersteunen u ook tijdens deze periode. Wij zijn de gehele zomerperiode bereikbaar voor al uw vragen over ons ruime assortiment van bijvoorbeeld Dosatron doseerpompen, varkensdrinknippels en diverse andere meet- en regelapparatuur.  

Dosatron doseerpompen

Bij Impex Barneveld hebben we een ruim assortiment Dosatron doseerpompen. Door middel van de doseerpomp gaat het toedienen van additieven als medicatie en vitamines zeer gemakkelijk via het drinkwater en wordt zo elk dier bereikt. De Dosatron doseerpomp maakt het mogelijk om medicatie als antibiotica en probiotica, supplementen als vitamines en mineralen en vaccinaties in exacte hoeveelheden te doseren. De proportionele doseerpomp werkt op waterdruk en wordt gebruikt in combinatie met een breektank of een door de Waterleiding Maatschappij goedgekeurde terugslagklep. 

Ook de onderdelen van de verschillende Dosatron doseerpompen zijn uit voorraad leverbaar. 

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! 

Brede variatie varkensdrinknippels

Naast ons ruime aanbod in pluimveenippels zijn wij ook gespecialiseerd in varkensdrinknippels. Deze nippels zijn onder te verdelen in 4 verschillende lijnen.  

Eco-Line

De Eco-line dankt zijn naam aan de ECO automatische doorlaat die gemonteerd is op deze drinknippels. ECO doorlaten zorgen voor de gewenste optimale- en constante waterafgifte van de eerste tot en met de laatste drinknippel in de gehele stal, onafhankelijk van de waterdruk. 

Lees verder»

High-Line

De High-line is de top lijn van Impex. Deze lijn heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod. De drinknippels worden vervaardigd uit RVS en/of messing. De fabricage en assemblage van deze lijn vindt geheel plaats in onze Impex fabriek in Duitsland.

Lees verder»

Combi-Line

De Combi-line bestaat uit een breed assortiment varkensnippels vervaardigd uit RVS, met hoogwaardig binnenwerk en geassembleerd en gecontroleerd in onze Impex fabriek in Duitsland. 

Lees verder»

Basic-Line

De Basic-line bestaat uit een basis assortiment varkensnippels vervaardigd uit RVS. De keuze voor deze selectie heeft Impex gebaseerd aan de hand van de meest gebruikte varkensnippels tegen een zeer scherpe prijs. 

Lees verder»

Meet- en regelapparatuur

Uiteraard kunt u bij Impex Barneveld ook terecht voor diverse meet- en regelapparatuur zoals watermeters, pulsgevers, drukregelaars en reduceerventielen. Neem gerust eens contact met ons op als u meer informatie wilt over ons zeer ruime assortiment.