Nieuws

Nieuwsbrief oktober | Antibioticavrije productie | Beursagenda | Producten in the picture

17 oktober 2018

Antibioticavrije productie vraagt om extra aandacht op waterhygiëne

Consumenten over de hele wereld beginnen zich steeds meer zorgen te maken over het gebruik van antibiotica in de (pluim-)veehouderij en het effect op de volksgezondheid. Antibioticavrije kip begint een standaard te worden van supermarkten en restaurants. Om kip zonder antibiotica te produceren, moeten producenten meer aandacht besteden aan het handhaven van de gezondheid van het pluimvee en aan bio veiligheid. Waterhygiëne is een belangrijk onderdeel en I-Flush, hygiëne totaaloplossing, ondersteunt dit.

Meer weten? 

Aankomende beurzen 

Van 13-16 november vindt in de Hannover Messe in Hannover, Duitsland, Eurotier plaats. Voor Impex staat deze editie van de beurs in het teken van de varkenshouderij. Wij produceren varkensdrinknippels voor elk type varken, in vier verschillende lijnen. Hiermee kunnen wij voldoen aan de brede vraag naar varkensnippels voor elk budget. Tijdens Eurotier vindt u Impex in hal 17, stand E21. 

In februari 2019 staat de IPPE in Atlanta (GA), VS op de agenda en in maart 2019 kunt u ons vinden op de VIV Asia in  Bangkok, Thailand. Hopelijk zien we u op deze evenementen!
Uiteraard houden wij u  op de hoogte in aanloop naar deze beurzen.

Producten in the picture

In ons assortiment hebben wij onze eigen Impex RVS varkensdrinkbakken. Deze drinkbakken hebben een lange levensduur en kunnen overal gemonteerd worden. De RVS nippel heeft een instelbare waterdoorvoer van 1-4 liter per minuut en de RVS waterpijp heeft een 1/2" binnendraad aansluiting. Mocht u meer informatie willen, neem contact op.

 

Voor biggen
Deze variant is geschikt voor biggen van 6 tot 35 kilogram. Circa 30 biggen per drinker. 

 

Standaard drinker
Deze drinker is geschikt voor vleesvarkens tussen 25 en 120 kilogram. Circa 15 tot 20 varkens per drinker.

Multi drinker
Deze drinker is voor biggen, vleesvarkens en zeugen. Geschikt voor varkens van 6 tot 125 kilogram. Circa 30 biggen, 20 varkens, 10 zeugen per drinker.