Over IMPEX

Impex fabriek

In de Impex fabriek nabij Frankfurt, Duitsland worden alle essentiële onderdelen van de drinksystemen voor de pluimvee- en varkenshouderij geproduceerd, geassembleerd en gecontroleerd.

Machines: Voor de productie wordt gebruikt gemaakt van modernste machines met CNC-technologie. Deze buitengewoon snelle, CAM gecontroleerde machines combineren flexibiliteit, nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid allemaal in één: karakteristieken die perfect aansluiten bij Impex.

Robotassemblage: De verschillende onderdelen van de drinknippels worden door middel van robots tot complete nippels geassembleerd. Deze robots zijn speciaal voor en door Impex ontwikkeld. Naast het assembleren van de drinknippels, testen en controleren de robots iedere afzonderlijke drinknippel op dichtheid om een optimale kwaliteit en waterafgifte te waarborgen.

Kwaliteitscontrole: Impex stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten. Naast de 100% controle op drinknippels door de robots worden de producten met hoge precisie meetapparatuur gecontroleerd door middel van verschillende analyses op ruwheid, rondheid, vlakheid, haaksheid en dikte. Ook duurzaamheidstesten van de essentiële producten worden uitgevoerd om vele jaren gebruik te simuleren en te garanderen.

Om in kennis, kwaliteit en service voorop te blijven, investeert Impex voortdurend in haar machinepark en personeel. Door actueel te blijven is het mogelijk de hoge kwaliteitsnorm te behouden en de productiecapaciteit verder uit te breiden.