Over IMPEX

Missie en visie

De wereldbevolking groeit en de vraag naar gezond en proteïnerijk voedsel als kippenvlees en eieren neemt toe. Impex levert een bijdrage om aan die vraag te kunnen voldoen. Onze automatische drinkwatersystemen zijn een bescheiden, maar onmisbare schakel in de intensieve veehouderij.

Onze missie: Een bijdrage leveren aan het efficiënter maken van de bedrijfsvoering van de eindgebruiker en optimalisatie op het gebied van hygiëne. Dit doen we door de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten, die we leveren aan een mondiaal netwerk van gespecialiseerde dealers. Met onze geavanceerde, automatische drinkwatersystemen willen we de verwachtingen van onze klanten en eindgebruikers overtreffen.

Visie
Impex is wereldwijd een toonaangevende speler. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we continu in innovatie en educatie. Ook zijn we nauw betrokken bij onderzoeken naar onder meer diergedrag én spelen we voortdurend in op marktontwikkelingen en de wensen van onze klanten. Dit leidt tot innovatieve producten die de bedrijfsvoering van de eindgebruikers daadwerkelijk verbeteren.
In onze visie drinken pluimvee, varkens en ander vee altijd zo schoon mogelijk water, in de juiste hoeveelheid.

Filosofie
We voeren onze missie uit met een heldere filosofie waarin samenwerking centraal staat. Onderling tussen medewerkers, en samen met onze klanten, leveranciers en kennispartners.
Als familiebedrijf - Impex staat inmiddels onder leiding van de tweede generatie - zijn wij een flexibele, betrouwbare en goed georganiseerde partner, waarmee het prettig samenwerken is. Onze medewerkers zijn deskundig en enthousiast en dankzij een efficiënte organisatie kunnen wij altijd snel schakelen.
Bij Impex hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en langdurige relaties, want continuïteit is voor ons belangrijker dan snelle groei.
Onze werkwijze leidt tot bedrijfsresultaten die ons de ruimte geven om blijvend te kunnen investeren in het bereiken van onze visie. Wij zijn dagelijks bezig om onszelf en onze producten te verbeteren.