Drinksystemen

Pluimveedrinknippels

I-Classic drinknippels

De Impex Classic nippels hebben hun afkomst van de eerste productie van Impex drinknippels sinds 1965. Deze nippels zijn speciaal ontworpen voor pluimvee vanaf ongeveer 16 weken en ouder die reeds gewend zijn te drinken van drinknippels. Deze drinknippels zijn geproduceerd met een zeer hoge nauwkeurigheid betreffende waterafgifte, zodat de drinknippels altijd de optimale waterhoeveelheid geven. Deze nippels hebben een 180° wendbare pin. Alle nippels zijn geheel vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal en sommige hebben een Delrin (POM) buitenmantel. De drinknippels zijn vooral geschikt voor leg- en ouderdieren. De uiteindelijke nippelkeuze voor legdieren is afhankelijk van de huisvesting, klimaat omstandigheden en de watervoorziening gedurende de opfokperiode (drinknippels, ronddrinkers etc).

Meer informatie  

I-Flex drinknippels

Een goede start is erg belangrijk voor een eendagskuiken. De Impex Flex nippels garanderen een optimale bereikbaarheid tot water doordat de nippels een 360° wendbare pin hebben. Alle nippels zijn geheel vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal en sommige hebben een Delrin (POM) buitenmantel. De drinknippels zijn vooral geschikt voor vleeskuikens, opfok- en legdieren.
Drinknippels voor eenden hebben een lagere waterafgifte aangezien eenden de neiging hebben om te spelen met de drinknippels.

Meer informatie