IMPEX drinksystemen

Kennis, kwaliteit en service

Impex Barneveld BV heeft zich sinds de oprichting in 1971 ontwikkeld van pionier tot een wereldwijde, toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Om deze wereldwijde, toonaangevende positie te kunnen behouden en aan te blijven sluiten aan de behoeften - nu én in de toekomst - is Impex continu bezig met het innoveren van zijn producten en service, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en efficiëntie belangrijke aspecten zijn.

 

Productontwikkeling & productie
De jarenlange ervaring en gedegen vakkennis in productontwikkeling zorgt ervoor dat de signalen uit de markt vertaald worden in een uiterst compleet leveringsprogramma. Deze productontwikkelingen en productie gebeuren in onze eigen fabriek.

Door eigen productie kan Impex de hoge kwaliteitsnormen behouden en garant staan voor elk product. Deze garantie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid wordt volledig ondersteund door de Impex service afdeling. Dat betekent 100 % service van de technische dienst, waardoor het optimaal functioneren van onze automatiseringssystemen wordt gerealiseerd.


Onze automatische drinkwatersystemen behoren tot de AGRILAND® systemen groep.

Deze automatische drinksystemen zijn geboren uit behoeften naar efficiënte automatiseringssystemen voor de veeteelt en geperfectioneerd door onze technische staf met meer dan 50 jaar ervaring in coördinatie van de automatisering voor de pluimveeteelt en varkenshouderij.