Background Image

IMPEX Drinksystemen

Kennis, kwaliteit en service

Bekijk video

IMPEX drinksystemen

Impex Barneveld BV heeft zich sinds de oprichting in 1971 ontwikkeld van pionier tot een wereldwijde, toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Om deze wereldwijde, toonaangevende positie te kunnen behouden en aan te blijven sluiten aan de behoeften - nu én in de toekomst - is Impex continu bezig met het innoveren van zijn producten en service, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en efficiëntie belangrijke aspecten zijn.

Lees verder

I-Flush automatisch spoelsysteem

Optimale hygiëne is erg belangrijk in een pluimveestal en het drinkwater speelt hierbij een belangrijke rol. Het is belangrijk dat de dieren voldoende schoon en vers drinkwater krijgen om optimaal te kunnen presteren. Het water moet koel, kleurloos, smaakloos en vrij zijn...

Lees verder

Drinkwater management: Wat heeft een leghen nodig?

Weet jij wat de juiste hoogte van de drinklijn moet zijn voor een leghen of wat de correcte waterdruk moet zijn? Deze infographic vertelt het je allemaal!

Lees verder

How it is made

Heb je je ooit afgevraagd hoe een drinknippel wordt gemaakt? Neem een kijkje achter de schermen in onze ultramoderne productiefaciliteit in Duitsland!

Lees verder

Wereldwijd netwerk

Impex distribueert haar producten via een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde wederverkopers, in meer dan 90 landen. Onze distributeurs hebben de kennis en ervaring om de eindgebruikers van actueel advies te voorzien voor de inrichting van...

Contact zoeken

Nieuws

Download nu onze optimale drinknippel gids! 02 maart 2021

Weet jij welke drinknippel het beste bij jouw pluimvee past? In onze gids bespreken wij naast de diverse drinknippels ook de waterafgifte en het gebruik van opvangbakjes!

Lees verder
Renovatie project Lleida Spanje 23 november 2020

In Lleida, Spanje, heeft deze farm zijn drie bestaande kalkoenstallen gerenoveerd tot vleeskuikenstallen, die nu plaats bieden aan meer dan 127.000 kuikens.

Lees verder