Background Image

IMPEX Drinksystemen

Kennis, kwaliteit en service

Bekijk video

IMPEX drinksystemen

Impex Barneveld BV heeft zich sinds de oprichting in 1971 ontwikkeld van pionier tot een wereldwijde, toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Om deze wereldwijde, toonaangevende positie te kunnen behouden en aan te blijven sluiten aan de behoeften - nu én in de toekomst - is Impex continu bezig met het innoveren van zijn producten en service, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en efficiëntie belangrijke aspecten zijn.

Lees verder

I-Flush automatisch spoelsysteem

Optimale hygiëne is erg belangrijk in een pluimveestal en het drinkwater speelt hierbij een belangrijke rol. Het is belangrijk dat de dieren voldoende schoon en vers drinkwater krijgen om optimaal te kunnen presteren. Het water moet koel, kleurloos, smaakloos en vrij zijn...

Lees verder

Drinkwater management: Wat heeft een leghen nodig?

Weet jij wat de juiste hoogte van de drinklijn moet zijn voor een leghen of wat de correcte waterdruk moet zijn? Deze infographic vertelt het je allemaal!

Lees verder

Hoe je het waterverbruik kunt gebruiken als indicator voor de gezondheid van je kippen

Wil je weten of je kippen gezond zijn en optimaal presteren? Het waterverbruik checken is één van de handigste manieren om dit te controleren.

Lees verder

Wereldwijd netwerk

Impex distribueert haar producten via een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde wederverkopers, in meer dan 90 landen. Onze distributeurs hebben de kennis en ervaring om de eindgebruikers van actueel advies te voorzien voor de inrichting van...

Contact zoeken

Nieuws

Download nu de nieuwste drinkwatermanagement gids voor leghennen 13 augustus 2021

Naast de drinkwatermanagement gids voor vleeskuikens hebben we nu ook een drinkwatermanagement gids speciaal gefocust op leghennen. Download hem nu!

Lees verder
De verbouwing zit erop! 14 april 2021

Ons kantoor in Barneveld heeft het afgelopen jaar een interne metamorfose ondergaan en we zijn erg blij en trots op het eindresultaat!

Lees verder