Over IMPEX

Over IMPEX

Impex Barneveld BV heeft zich sinds de oprichting in 1971 ontwikkeld van pionier tot een wereldwijde, toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Om deze wereldwijde, toonaangevende positie te kunnen behouden en aan te blijven sluiten aan de behoeften - nu én in de toekomst - is Impex continu bezig met het innoveren van zijn producten en service, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en efficiëntie belangrijke aspecten zijn.

Productontwikkeling & productie

De jarenlange ervaring en gedegen vakkennis in productontwikkeling zorgt ervoor dat de signalen uit de markt vertaald worden in een uiterst compleet leveringsprogramma. Deze productontwikkelingen en productie gebeuren in onze eigen fabriek.

Door eigen productie kan Impex de hoge kwaliteitsnormen behouden en garant staan voor elk product. Deze garantie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid wordt volledig ondersteund door de Impex service afdeling. Dat betekent 100 % service van de technische dienst, waardoor het optimaal functioneren van onze automatiseringssystemen wordt gerealiseerd.

Het hoofdkantoor van Impex is gevestigd in Barneveld, het hart van de intensieve veehouderij. Barneveld en omstreken is van oudsher bekend om zijn intensieve pluimveeteelt. De dierveredeling, zoals de "Barnevelderhoen", het pluimveemuseum, de eierveilingen en de veeteelt onderwijscentra, bezorgen Barneveld een internationale faam.

Met de vele proefbedrijven in de omgeving kunnen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en stalinrichting voor de pluimveeteelt en varkenshouderij uitgebreid getest worden. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland heeft Impex een goede naam opgebouwd. Naast de hoofdvestiging in Barneveld bestaat sinds 1985 de dochtermaatschappij in de U.S.A.: Impex Gainesville Inc. in Gainesville, Georgia.